Losse verkoop

Door zijn diversiteit is Vooys al 40 jaar in staat een breed publiek te bereiken. Vooys heeft een oplage van circa 450 exemplaren. Hiervan gaat een groot gedeelte naar abonnees, een deel naar boekhandels en een deel naar Nederlandse en buitenlandse universiteitsbibliotheken.

Huidig nummer
Het huidige nummer is Vooys 42.1: ‘Literatuur en recht’. Dit nummer kunt u bestellen via onderstaand formulier. De kosten hiervoor bedragen €6,50 (+ €1 verzendkosten voor de totale bestelling). Het aankomende nummer kunt u bestellen via een pre-order, aan te vinken in het bestelformulier hieronder. De prijs hiervoor is gelijk aan die van het huidige nummer.

Nabestellen
Losse nummers zijn te bestellen via onderstaand formulier. De afgelopen vier uitgebrachte nummers kosten €6,50 per stuk, €7,50 voor een dubbelnummer (+ €1 verzendkosten voor de totale bestelling). Oudere nummers kosten €3,- per standaardnummer en €4,50 voor een dubbelnummer (+ €1 verzendkosten voor de totale bestelling). In ons archief vindt u de inhoud van alle edities tot nu toe.

Bij het invullen van het onderstaande formulier stemt u ook in met onze privacyverklaring.

Een aanvraag voor een recensie-exemplaar kunt u sturen naar abonneeservice@tijdschriftvooys.nl.

Losse verkoop