Adverteren

Waarom adverteren in Vooys?
Met een advertentie in Vooys bereikt u of uw bedrijf een groot publiek van lezers met interesse voor literatuur. Ons literair-wetenschappelijke tijdschrift valt vier keer per jaar op de mat bij een breed publiek en heeft een oplage van circa 450 exemplaren. Onder het publiek bevinden zich aan de ene kant veel academici, zoals hoogleraren en onderzoekers, maar ook veel studenten en literatuurliefhebbers. Omdat Vooys zich richt op het raakvlak tussen literatuur en het brede vlak van de geesteswetenschappen, bereikt het blad echter meer lezers dan alleen de letterkundestudent. Abonnees variëren van studenten Nederlands en Engels tot Literatuurwetenschap of Geschiedenis.

Verder komen de artikelen in Vooys van zowel Nederlandse als Vlaamse bodem. Daarom bereikt uw advertentie naast een gemêleerd publiek in Nederland, ook onze zuiderburen. Het tijdschrift wordt niet enkel bij abonnees thuisgebracht, maar is ook te koop in meerdere literaire boekhandels en in te zien in een aantal binnen- en buitenlandse(universitaire) bibliotheken.

Mogelijkheden
Vooys biedt u zowel de optie om uw advertentie een halve pagina te laten beslaan, als een volledige pagina. Het formaat van Vooys is A5 en de binnenzijde wordt in zwart-wit gedrukt.

  • Advertentie in A5 €80,-
  • Advertentie in A6 €50,-

Korting op bovenstaande prijzen wordt besproken als u ervoor wilt kiezen om meerdere advertenties in één nummer te plaatsen óf om in meerdere nummers één advertentie te laten drukken.

Hoe werkt het?

Heeft u interesse in een advertentie in tijdschrift Vooys? Neem contact op met PR-redacteur Naomi Manen via redactie@tijdschriftvooys.nl voor verdere details over het formaat en de kwaliteit van de aanlevering.