Word vriend

vv-vertical-big

Sinds zijn ontstaan in 1982 is Vooys uitgegroeid tot een belangrijk tijdschrift binnen het domein van de letterkunde, met in elk nummer wetenschappelijke artikelen, essays, recensies van vakpublicaties en meer. De redactie van Vooys werkt op vrijwillige basis en wordt ondersteund door een klein aantal (universiteits)fondsen. Daarnaast probeert Vooys het abonnementsgeld laag te houden, zodat ook studenten en nieuwe generaties wetenschappers kunnen genieten van een kwalitatief hoogstaand tijdschrift.

Ook is Vooys bewust van de huidige digitalisering. Vooys gaat hier tot op zekere hoogte in mee, maar het blijft belangrijk voor ons blad om ook op papier te verschijnen. Om Vooys in zijn huidige vorm te behouden en ervoor te zorgen dat wij mooi werk kunnen blijven neerzetten, hebben we uw hulp nodig. Dat kunt u bieden door Vriend van Vooys te worden!

Als Vriend van Vooys bent u altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste Vooysnieuwtjes, zoals openstaande vacatures of Call for Abstracts, heeft u gratis toegang tot onze evenementen, zoals lezingen en symposia, en heeft u de gelegenheid aldaar een drankje te nuttigen. Daarnaast ontvangt u na de publicatie van ons nieuwe nummer op aanvraag een gedigitaliseerde versie in uw mailbox, zodat u Vooys digitaal kunt lezen, maar ook direct de artikelen in uw colleges of voor uw onderzoek kunt gebruiken.

Om Vriend van Vooys te worden, doet u een eenmalige of jaarlijkse donatie aan het tijdschrift. U kunt een keuze maken tussen de volgende opties:

  • Ik doneer eenmalig een bedrag naar keuze;
  • Ik doneer eenmalig 25 euro;
  • Ik doneer eenmalig 50 euro en mag een extra Vooys uitkiezen of direct een extra exemplaar ontvangen bij een nieuwe uitgave;
  • Ik doneer jaarlijks 25 euro en ben Vriend van Vooys tot ik mijn vriendschap opzeg;
  • Ik doneer jaarlijks 50 euro en mag te allen tijde een extra Vooys uitkiezen of direct een extra exemplaar ontvangen bij elke nieuwe uitgave. Ik ben Vriend van Vooys tot ik mijn vriendschap opzeg.

Vul onderstaand formulier in en word direct Vriend van Vooys! Uw bijdrage wordt bijzonder gewaardeerd.

  • Noteer hier uw keuze voor donatie in euro's (eenmalig 25 of 50 euro, jaarlijks 25 of 50 euro of een eenmalig zelfgekozen bedrag).
  • Op welk adres mag de cadeau-editie/extra editie worden bezorgd?